• Gratis verzending vanaf €75
  • Levering binnen 3 à 5 werkdagen
  • Drie winkels
0 producten € 0,00

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

ONZE GEGEVENS

Cook & Serve is een merknaam van Cook & Design NV, maatschappelijke zetel Bourlastraat 3 bus 10, 2000 Antwerpen.  BTW-nummer BE0453 415 018.
Voor vragen met betrekking tot de webshop of één van onze winkels kan u terecht op de administratieve dienst op het telefoonnummer 015 42 28 74 of info@cookserve.be.

LEVERINGSVOORWAARDEN

Via onze webshop www.cookserve.be kan uw pakje laten leveren in België of Nederland.  De verzendkosten hiervoor bedragen 7,95€ voor Belgie en Nederland. Elke bestelling vanaf 75€ wordt gratis verzonden.  Wenst u uw pakje te laten leveren in een ander land, gelieve dan contact op te nemen met de webshop op webshop@cookserve.be of 015 65 59 01.

Voor de levering van de pakjes werken wij samen met een externe koerierdienst.  Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen bij de externe koerierdienst.  Wij streven ernaar uw pakje binnen de 30 dagen na bestelling bij u af te leveren.  Indien dit om één of andere manier niet mogelijk is wordt u voor het verstrijken van deze periode door ons gecontacteerd om een oplossing te zoeken. 

BETALING

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.  De verzendkosten voor uw bestelling bedragen standaard 7,95€ voor verzending in België en Nederland.  Vanaf 75 € wordt uw pakje gratis verzonden.  De verzendkosten worden in uw winkelmandje apart verrekend onderaan.  U kan uw bestelling online betalen via Bancontact, kredietkaart, KBC Payment Button, Belfius Direct Net, ING Home Pay of Ideal.  Hiervoor worden geen extra transactiekosten in rekening gebracht.

WETTELIJKE GARANTIE

Voor alle producten geldt de garantie van de leverancier zoals vermeld op de verpakking of handleiding.  Indien een product bij ontvangst niet in goede staat is of niet naar behoren werkt kan u dit melden via webshop@cookserve.be binnen een termijn van 3 werkdagen na ontvangst van het pakket. 

PRIVACY

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van bepaalde links / beeldmateriaal / ..., zijn eigendom van Cook & Serve. Het is niet toegestaan om de site of delen hiervan te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Cook & Serve. De verstrekte informatie op deze website is uitsluitend informatief en indicatief en onderhevig aan wijzigingen. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De uitgever van deze site alsook leveranciers van informatie aan deze site aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Cook & Serve is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Het Cook & Serve logo is een geregistreerd handelsmerk. Andere logo’s, handelsmerken, huisstijlen en namen die te zien zijn op onze website, zijn eigendom van de bijbehorende eigenaar.

Cook & Serve gebruikt en bewaart je persoonsgegevens met betrekking tot het verwerken en verzenden van je online bestelling.  Ook wordt voor jou een persoonlijke klantenkaart aangemaakt zodat je punten kan sparen voor korting via je account.  Deze gegevens worden opgeslagen in ons intern Dataregister (Magento en ShopPlus).  Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. 

Als je je via onze site aanmeldt op de online nieuwsbrief van Cook & Serve worden je gegevens opgeslagen in een apart dataregister, specifiek voor mailings (Mailchimp). Cook & Serve gebruikt deze opgeslagen informatie om je te informeren over activiteiten in de winkel. Jouw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

HERROEPINGSRECHT

Bij aankoop van een product in onze webshop kan u zich tot 14 dagen na ontvangst van het product beroepen op het herroepingsrecht.  U kan dit doen door het bijgaande formulier in te vullen en te mailen naar webshop@cookserve.be.  Het product dient ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd te worden naar Cook & Serve, Ijzerenleen 19, 2800 Mechelen.  Na ontvangst en nazicht van het product op onze dienst wordt het bedrag van het product en de initiële verzendkost (van de aankoop) teruggestort binnen een periode van 14 dagen.  De verzendkosten voor de retourzending vallen ten koste van de klant.