• Gratis verzending vanaf €30
  • Snelle levering
  • Vier winkels
0 producten € 0,00

Het vleeskookboek - Jubileumeditie

Het vleeskookboek - Jubileumeditie

35,00 €
Op voorraad in: Mechelen, Oostende

Reserveer om vandaag af te halen, betalen hoeft pas in de winkel

Haal af in:
Artikelcode:
9789048313679
Auteur:
Fletcher, N.
Uitgeverij:
Veltman
Taal:
NL
Verschijningsdatum:
sept 2016
Aantal pag.:
320
ISBN:
320
Merk:
Algemeen merk

Omschrijving

Word een echte vleeskenner!

Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer.
Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout.
Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.
Reken op onzeservice
  • Gratis verzending vanaf €30
  • Snelle levering
  • Vier echte winkels in België
  • Vriendelijke klantenondersteuning
#cookserveDeel je foto’s en verhalen met ons via de hashtag #cookserve