• Gratis verzending vanaf €75
 • Levering binnen 3 à 5 werkdagen
 • Drie winkels
0 producten € 0,00
Geniet en dek uw tuin...

Ik ga picknicken (in mijn tuin of op mijn terras) en neem mee?
Niets zo leuk als een picknick in eigen tuin.

Neem een dekentje, vul een mand met lekkers voor heel het gezin en zoek een leuk plaatsje in je tuin, misschien wel onder een fruitboom om extra te genieten van de mooie lentebloesems. Maak lekkere hapjes en geniet van deze gezellige momentjes.

Wij hebben voor jou alvast een checklist van spulletjes die niet mogen ontbreken in je picknickmand.

 1. Potjes die makkelijk sluiten.
  Voor je al dat lekkers in de mand steekt, zorg voor bakjes die makkelijk sluiten. Zo ben je zeker dat je de hapjes netjes kunt presenteren. Onze aanraders: set van 6 silicone vershouddeksels van Dotz: eenvoudig te reinigen en duurzaam!
 2. Snack’n Go: de snackzak met twee zakken.
  Herbruikbaar, zeer eenvoudig te reinigen en neemt weinig ruimte in beslag.
 3. Verfrissende en duurzame drankjes.
  Vergeet geen koeler om je drankjes fris te houden! Gebruik herkbruikbaare rietjes van bamboe of silicone. Dat is goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee. Help mee om de plastic berg te verkleinen en ban gewone rietjes uit je voorraadkast! Mei plastick vrij!
 4. Ontdek onze nieuwe picknick-itmes van Yvonne Ellen.

Vergeet zeker je mand niet te vullen met gezonde, verfrissende snacks zoals mango, meloen, appels, tomaatjes.. .
Maar geniet vooral van de zelfbereide hapjes en van deze familiemomentjes.

Over YVONNE ELLEN
Oprichtster, ontwerpster en initiator, Yvonne Ellen, bracht haar merk ‘Yvonne Ellen’ uit in 2013. Het merk ‘Yvonne Ellen’ is een reflectie van Yvonne’s sterke passie voor prachtig en verfijnd vintage bone china, haar liefde voor eigenzinnige, decoratieve illustraties en mooie kleuren. Het is haar doel om betoverende en ongewone stukken te brengen die een gevoel van nostalgie en verwondering oproepen. Yvonne genoot een opleiding als ‘Printed textile designer’ in Nottingham Trent University en haar liefde voor print en patronen wordt zichtbaar gereflecteerd in haar ontwerpen.

Gerelateerde producten