• Gratis verzending vanaf €30
  • Snelle levering
  • Vier winkels
0 producten € 0,00
Inspiratie: gezonde keuken

Hou jij ook van een gezonde keuken?

Speciaal voor Cook & Serve test foodblogster Tine enkele recepten uit het boek Simpel.
Simpel staat voor: Snel, Ingrediënten (niet meer dan 10), Maak van tevoren, Provisiekast, Eenvoudiger dan u denkt, Lui.

Welke receptjes recenseerde Tine :

  • Hele geroosterde bloemkool – blz 94 in het boek

Tip: plaats de bloemkool op het midden van de tafel: ideaal als apéro of voorgerechtje !
Leuk wistjedatje: bewaar alle bladeren van de bloemkool : ze zijn geroosterd ontzettend lekker en krokant.

  • Giglipasta met kikkererwten en za’atar (kruidenmengeling) – blz 191 in het boek

Tip: je kan de saus van tevoren maken en vlak voor het opdienen opwarmen.
Leuk wistjedatje: Gigli is Italiaans voor ‘lelies’.

  • Courgettesoep met doperwten en basilicum – blz 53 in het boek

Tip: laat de soep niet té lang koken om de mooie groene kleur te behouden.
Leuk wistjedatje: je kan de soep 3 dagen in de frigo bewaren (of 1 maand in de vriezer)

De reviews kan je lezen op www.innersparkle.be

courgettesoep