Hou jij ook van een gezonde keuken?
Speciaal voor Cook & Serve test foodblogster Tine enkele recepten uit het boek Simpel.
Simpel staat voor: Snel, Ingrediënten (niet meer dan 10), Maak van tevoren, Provisiekast, Eenvoudiger dan u denkt, Lui.
Welke receptjes recenseerde Tine :
- Hele geroosterde bloemkool – blz 94 in het boek
Tip: plaats de bloemkool op het midden van de tafel: ideaal als apéro of voorgerechtje !
Leuk wistjedatje: bewaar alle bladeren van de bloemkool : ze zijn geroosterd ontzettend lekker en krokant.
- Giglipasta met kikkererwten en za’atar (kruidenmengeling) – blz 191 in het boek
Tip: je kan de saus van tevoren maken en vlak voor het opdienen opwarmen.
Leuk wistjedatje: Gigli is Italiaans voor ‘lelies’.
- Courgettesoep met doperwten en basilicum – blz 53 in het boek
Tip: laat de soep niet té lang koken om de mooie groene kleur te behouden.
Leuk wistjedatje: je kan de soep 3 dagen in de frigo bewaren (of 1 maand in de vriezer)
De reviews kan je lezen op www.innersparkle.be