• Gratis verzending vanaf €75
  • Levering binnen 3 Ć  5 werkdagen
  • Drie winkels
0 producten € 0,00
Koffiestoverij
Aantal personen:6 personen

Ingrediƫnten

1 in ringen gesneden ui
2 geplette knoflookteentjes
2 el olijfolie en klontje boter
1,5 kg stoofvlees Holstein
zout en zwarte peper uit de molen
125 ml rode wijn
250 ml verse espressokoffie
gedroogde oregano
gedroogde basilicum
125 ml room

geheim ingrediënt : stukje zwarte chocolade en lepeltje bosvruchtenconfituur


Aan de slag...


1. Bak de uien en de knoflookteentjes in de olie tot ze zacht en glazig zijn schep ze uit de olie braad de blokjes vlees bruin in dezelfde olie.

2. Voeg zout en zwarte peper toe. Voeg de gebakken uien toe en ook de wijn en de koffie. Voeg de kruiden en room toe en laat alles zachtjes stoven tot het vlees botergaar is.

3. Als afwerking mag de chocolade en de bovruchtenconfituur erbij. De stoverij een nachtje laten trekken maakt hem nog lekkerder!

4. Dien op met gestoofd witloof, gevuld met boekweit en champignons met citroentijm.

recept uit: Slow Coffee van Koffie Kàn – een eigenzinnig koffieboek vol inside-kennis en recepten

Met dank aan mijnpuurleven.com voor dit verrassende koffierecept.