• Gratis verzending vanaf €75
  • Levering binnen 3 Ć  5 werkdagen
  • Drie winkels
0 producten € 0,00
Parelcouscous met champignons en truffelolie
Aantal personen:4 personen

Ingrediƫnten

300 g parelcouscous (o.a. te vinden bij CRU)
2 rode uien, gepeld
600 g champignons, gekuist en in stukjes
2 tenen look, geperst
(naar smaak) verse tijm, basilicum en peterselie
2 el truffelolie
olijfolie, goeie boter, peper, zout

*Ik gebruikte shiitakes en oesterzwammen.


Aan de slag...

1. Kook de parelcouscous in licht gezouten water volgens de verpakking.
2. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
3. Snijd de rode ui in twee en daarna in dunne plakjes.
4. Bak glazig in een scheutje olijfolie en kruid met peper/zout.
5. Haal de ui uit de pan en zet aan de kant.
6. Doe een klontje goede boter in de pan en bak de champignons aan op hoog vuur.
7. Voeg de look toe, kruid met peper/zout en roer nog even om.
8. Neem een grote serveerkom en roer de ui en de champignons door de parelcouscous.
9. Werk af met de truffelolie en de fijngehakte verse kruiden.

Met dank aan goodfoodgoodpeoplegoodtimes.com voor dit Oosters gerecht.