• Gratis verzending vanaf €75
  • Levering binnen 3 Ć  5 werkdagen
  • Drie winkels
0 producten € 0,00
Portobello met ricotta en Emmental
Aantal personen:2 personen

Ingrediƫnten

portobello 1 of 2 per persoon
ricotta 250 g (voor 4 portobello’s)
peper en zout
Emmental van EntreMont
zoete paprika
sjalot


Aan de slag...

1. Verwarm de portobello zonder vetstof in een pan.

2. Oven op 180 °C voorverwarmen.

3. Snipper de sjalot.

4.Snij de zoete paprika in kleine stukjes.

5. Meng de ricotta, Emmental, sjalot en zoete paprika, afkruiden met peper en zout.

6. Vul de portobello met het kaasmengsel, werk af met wat Emmental.

7. Zet gedutende 20 minuutjes in de oven, laatste 5 minuutjes onder de grill.

8. Werk af met een slaatje, tomaten, noten naar keuze.

Met dank aan mijnpuurleven.com voor dit lekker vegetarisch recept.