• Gratis verzending vanaf €75
  • Levering binnen 3 Ć  5 werkdagen
  • Drie winkels
0 producten € 0,00
Sint-Jacobsnoot met pastinaakpuree en truffel
Aantal personen:6 personen

Ingrediƫnten

6 Sint-Jacobsnoten
6 kl truffeltapenade
2 à 3 grote pastinaken
scheutje citroensap
scheutje room
klontje goeie boter
dille of peterselie (voor de afwerking)


Aan de slag...

1. Schil de pastinaak en snij ze in grove stukken.
2. Doe de pastinaak in een kookpot, doe er een klontje boter bij en een scheutje water.
3. Laat met deksel op koken tot de pastinaak gaar is (voeg evt. nog wat water toe indien nodig, maar zeker niet teveel).
4. Pureer de pastinaak met een scheutje room.
5. Breng op smaak met citroensap, nootmuskaat, peper en zout.
6. Bak de Sint-Jacobsnoten kort aan in goeie boter (toeschroeien aan elke kant).
7. Kruid met peper en zout.
8. Serveer de puree (1 el) met de Sint-Jacobsnoot en de truffeltapenade (1 kl).
9. Werk af met wat dille of fijngehakte peterselie.

Met dank aan goodfoodgoodpeoplegoodtimes.com voor het recept van dit lekkere hapje.