• Gratis verzending vanaf €75
  • Levering binnen 3 Ć  5 werkdagen
  • Drie winkels
0 producten € 0,00
Vegetarische wok met noedels
Aantal personen:4 personen

Ingrediƫnten

150 g woknoedels (bv. Chinese eiermie van Soubry)
1 rode paprika, in fijne reepjes
200 g sojascheuten
150 g peultjes, gewassen en gekuist
½ broccoli, in kleine roosjes gesneden
verse lente-ui (in fijne ringetjes) of koriander
(naar smaak) fijngesnipperde rode peper of sambal oelek
1 duim verse gember, geraspt
1 teen look, geperst
enkele eetlepels sojasaus
enkele druppels sesamolie
sap van ½ à 1 limoen
(optioneel) gedroogde ajuintjes


Aan de slag...

1. Bereid de woknoedels volgens de verpakking en zet ze aan de kant.
2. Was, kuis en snijd de groenten fijn. Zet alles klaar bij het fornuis.
3. Verwarm een flinke scheut olie in de pan.
4. Wok de helft van de groenten beetgaar, samen met de look, gember en rode peper.
5. Haal de groenten uit de wok en wok de andere helft van de groenten beetgaar.
6. Doe alle groenten en de noedels terug in de wok.
7. Voeg enkele eetlepels sojasaus toe en roer om (laat de saus wat verdampen).
8. Haal van het vuur, voeg naar smaak limoensap en sesamolie toe en roer om.
9. Serveer de wok in een diep bord.
10. Garneer met lente-ui of koriander en gedroogde ajuintjes.

Met dank aan goodfoodgoodpeoplegoodtimes.com voor dit mooie wokbordje.