• Gratis verzending vanaf €75
  • Levering binnen 3 Ć  5 werkdagen
  • Drie winkels
0 producten € 0,00
Veggie Wednesday stoemp
Aantal personen:4 personen

Ingrediƫnten

1,2 kg aardappelen
800 g à 1 kg snijboontjes
2 witte uien
250 g boschampignons
klein potje zure room
4 gepocheerd eieren
peper en zout
2 lepeltjes mosterd (naar smaak)
nootmuskaat
olijfolie


Aan de slag...

1. Kook de aardappelen tot ze gaar zijn.

2. De boontjes koken in 13 min (of wie wil stomen).

3. Stoof de ui in wat olijfolie.

4. In dezelfde pan mogen erna de champignons gestoofd worden.

5. Stamp de aardappelen, breng op smaak met peper en zout, de versgemalen nootmuskaat, voeg de zure room toe, de mosterd en erna de boontjes. Meng alles onder elkaar.

6. Kook ondertussen in een kookpot water en pocheer in enkele minuten het eitje.

7. Serveer en geniet.

Met dank aan mijnpuurleven.com voor dit recept.