• Gratis verzending vanaf €75
  • Levering binnen 3 Ć  5 werkdagen
  • Drie winkels
0 producten € 0,00
Witlof en lente ui met spinaziepesto en geitenkaas
Aantal personen:2 personen

Ingrediƫnten

50 gram Parmezaanse kaas
8 stengels lente ui
5 stronken witlof
2 tenen look
1 bol verse geitenkaas
spinaziebladeren
geroosterde pijnboompitten
olijfolie
honing
zwarte peper
zout


Aan de slag...

1. Snij de topjes van de stronken witlof en de stengels lente ui. Snij het witlof in stukjes en de lente ui in ringetjes. Verhit een wokpan met een scheut olijfolie en roerbak er gedurende tien minuten het witlof en de lente ui in. Kruid af met een beetje zwarte peper en zout.

2. Doe een handjevol spinaziebladeren, een handjevol geroosterde pijnboompitten, de tenen gepelde look, de Parmezaanse kaas, een flinke scheut olijfolie, zwarte peper en zout in een keukenrobot en mix op de hoogste stand tot pesto.

3. Roerbak de pesto door het witlof en de lente ui en serveer met een stuk verse geitenkaas en wat honing.

Met dank aan geregeldgoesting.com voor dit vegetarisch recept.