• Gratis verzending vanaf €75
  • Levering binnen 3 à 5 werkdagen
  • Drie winkels
0 producten € 0,00

Sfeervol tafelen, samen genieten

Welkom, ik ben Maurice

Ik selecteer voor jou kwaliteitsvolle, betaalbare kookspullen; servies van origineel design waaruit je jouw persoonlijke mix kan samenstellen om tijd te nemen voor tafelen en écht te genieten van het samenzijn.  Schuif gezellig aan bij Cook & Serve en geniet mee van al dat moois!

In mijn passie voor koken kies ik voor betrouwbare, kwaliteitsvolle producten voor het klaarmaken van familierecepten en het creëren van nieuwe tradities.  Maar ook bewuster (omgaan met) eten draag ik hoog in het vaandel.  Kookgerei dat jarenlang meegaat is een bewuste, ecologische keuze.

Bewust tijd nemen om samen te koken, te eten, te praten én te genieten van het samenzijn met familie en vrienden.  Daar word ik intens gelukkig van.  Ik creëer een persoonlijke sfeer en gastvrijheid aan tafel door mijn eigen mix samen te stellen uit de verschillende serviezen, bestek en glazen. 

Puur, met oog voor details of heerlijk kleurrijk, voor elke mood van de dag een passend aanbod.  Als Belgische keten steun ik met trots enthousiaste, frisse looks van Belgische designers, maar ook bekende, gevestigde waarden passen zeker op mijn feesttafel.

Voor een cadeautje hou ik van gadgets met een ludieke, grappige twist.  En elk seizoen vind je wel wat nieuws in mijn inspiratiebox!

Koken met verse kruiden of groenten uit mijn urban moestuin geeft dat extra tikkeltje fierheid.  Want zeg nu zelf, samen zorgen we voor de toekomst en versterken we de korte keten.