• Gratis verzending vanaf €30
  • Snelle levering
  • Vier winkels
0 producten € 0,00

Algemene voorwaarden

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van bepaalde links / beeldmateriaal / ..., zijn eigendom van Cook & Serve. Het is niet toegestaan om de site of delen hiervan te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Cook & Serve. De verstrekte informatie op deze website is uitsluitend informatief en indicatief en onderhevig aan wijzigingen. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De uitgever van deze site alsook leveranciers van informatie aan deze site aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Cook & Serve is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Het Cook & Serve logo is een geregistreerd handelsmerk. Andere logo’s, handelsmerken, huisstijlen en namen die te zien zijn op onze website, zijn eigendom van de bijbehorende eigenaar.

Cook & Serve gebruikt en bewaart je persoonsgegevens met betrekking tot het verwerken en verzenden van je online bestelling.  Ook wordt voor jou een persoonlijke klantenkaart aangemaakt zodat je punten kan sparen voor korting via je account.  Deze gegevens worden opgeslagen in ons intern Dataregister (Magento en ShopPlus).  Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. 

Als je je via onze site aanmeldt op de online nieuwsbrief van Cook & Serve worden je gegevens opgeslagen in een apart dataregister, specifiek voor mailings (Mailchimp). Cook & Serve gebruikt deze opgeslagen informatie om je te informeren over activiteiten in de winkel. Jouw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

#cookserveDeel je foto’s en verhalen met ons via de hashtag #cookserve