• Gratis verzending vanaf €30
  • Snelle levering
  • Zes winkels
0 producten € 0,00

Algemene voorwaarden

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van bepaalde links / beeldmateriaal / ..., zijn eigendom van Cook & Serve. Het is niet toegestaan om de site of delen hiervan te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Cook & Serve. De verstrekte informatie op deze website is uitsluitend informatief en indicatief en onderhevig aan wijzigingen. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De uitgever van deze site alsook leveranciers van informatie aan deze site aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Cook & Serve is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Het Cook & Serve logo is een geregistreerd handelsmerk. Andere logo’s, handelsmerken, huisstijlen en namen die te zien zijn op onze website, zijn eigendom van de bijbehorende eigenaar.

Cook & Serve gebruikt en bewaart je persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot het aanmelden op de online nieuwsbrief van Cook & Serve. Je verleent tegelijkertijd toestemming om jouw persoonsgegevens en e-mailadres op te slaan. Cook & Serve gebruikt deze opgeslagen informatie om je te informeren over activiteiten in de winkel. Jouw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

#cookserveDeel je foto’s en verhalen met ons via de hashtag #cookserve